Teatrul Labirint Asylum

Events organiser


About

Teatru Senzorial Labirint este o formă de teatru interactiv, senzorial, experimental. Actorii sunt personaje într-o poveste în care spectatorul devine personaj principal. El, spectatorul, este purtat printr-un traseu inițiatic și supus unor experiențe senzoriale inedite. Este un teatru viu și direct, care se realizează prin crearea unui traseu într-un spațiu bine definit, presărat cu momente care, legate, formează o poveste logică și coerentă, pe care spectatorii o trăiesc, trecând pe rând prin aceste momente.
Introdusă la începutul anilor '90 de către galezul Iwan Brioc şi o echipă de neuropsihologi, metoda teatrului labirint poate avea efect de psihoterapie prin teatru. Deşi această metodă s-a răsndpândit puţin câte puţin între timp, ea rămâne în esenţă încă nedescoperită de către publicul larg.
Teatrul Labirint Asylum a fost clădit în februarie 2014 în Sibiu, în urma festivalului ALT.Teatru, din august 2015 mutându-se la Timişoara, unde continuă să ofere publicului o sursă constantă de teatru experimental.

Photo Gallery

Similar Suggestions

La Pas

Events organiser

Noi Re-Cream

Events organiser

La Fiesta

Events organiser

Startup Weekend Timisoara

Events organiser

Cină în tramvai

Events organiser