32 de copaci de dimensiuni mari au fost plantați în aceste zile în zona Bucovina.


Primăria Municipiului Timișoara continuă plantările de copaci în mai multe zone din oraș. După zona Pepinierei, unde am plantat 21 de copaci, zilele acestea au venit rândul celor din Bucovina.

 Aceștia au dimensiuni medii cuprinse între 8-10 metri înălțime și o circumferință a trunchiului de aproximativ 30 de centimetri și au fost ancorați pentru a crește drept.  

În contractul cu firmele de spații verzi a fost inclusă și întreținerea lor pe următorii 2 ani, astfel încât aceștia să aibă cele mai mari șanse să se prindă. 
Aceste plantări de copaci de mari dimensiuni din specii autohtone sunt și un test al capacității firmelor de întreținere a spațiilor verzi. 
Vom continua în 2022 aceste plantări în cât mai multe zone din Timișoara, pentru ca aceasta să își recapete renumele de „oraș al parcurilor și al florilor”.

Similar Suggestions

Alți bani europeni ajung în Timiș prin PNRR
Consiliul Județean Timiș pregătește demolarea Stadionului „Dan Păltinișanu”. Instituția a scos la licitație serviciile de proiectare
Consiliul Județean intră într-un parteneriat european pentru promovarea surselor de energie regenerabilă
Noi achiziţii pentru ISU Timş
Consiliul Județean Timiș prelungește termenul de depunere a proiectelor pe bugetul participativ. Timișenii își pot înscrie propunerile până pe 15 iunie